Ismerd meg az öngyógyítás lehetőségeit 7 lépésben a következő szakemberektől

Dr Deepak Chopra

Deepak Chopra, M.D. az integratív orvoslás és a személyes transzformáció világhírű úttörője, a Chopra Alapítvány alapítója, a Jiyo.com és a Chopra Center for Wellbeing társalapítója. A TIME magazin szerint Dr. Chopra „a század 100 legnagyobb hősének és ikonjának egyike”.

Deepak Chopra tanúsítvánnyal rendelkezik a belgyógyászat, endokrinológia és a metabolizmus területén, az Amerikai Orvosi Főiskola munkatársa, a San Diego-i Kaliforniai Egyetem orvosi és közegészségügyi klinikai professzora, kutató a neurológia és pszichiátria területén a Massachusetts General kórházban, a Northwestern Egyetem Kellogg School of Executive és a Columbia Egyetem Columbia Business School Management adjunktus professzora, és a Sofia Egyetem tudatosságtudományi professzora. A World Post és a The Huffington Post globális internetes felmérése szerint a Chopra a világ 17. legbefolyásosabb gondolkodója és az első helyezett az orvostudomány területén.

Több mint 85 könyvet írt, köztük huszonöt New York Times bestseller lett, a You Are the Universe: Discovering Your Cosmic Self and Why It Matters azonnal New York Times és Wall Street Journal bestseller lett.

Gregg Braden

Gregg Braden a New York Times bestseller szerzője és nemzetközileg elismert úttörő a tudomány, spiritualitás és a való világ összekapcsolásában. Az 1970-es évek energiaválsága idején sikeres számítógépes geológus karriert folytatott, ezt követően az 1980-as évek hidegháborús éveiben az Egyesült Államok Légierő Űrparancsnokságának vezető kapcsolattartójaként dolgozott.

1991-ben lett a Cisco Systems első műszaki üzemeltetési igazgatója.

1986 óta Gregg felkutatott magas hegyi falvakat, távoli kolostorokat és elfelejtett szövegeket, hogy egyesítse ezek időtlen titkait napjaink legjobb tudományaival. Felfedezései 11 díjnyertes könyvet eredményeztek, melyek 38 nyelven jelentek meg. Gregg számos kitüntetést kapott munkájáért, beleértve a rangos Templeton-díj 2016-os jelölését. Előadásait és képzéseit megosztotta az Egyesült Nemzetek Szervezetével, a Fortune 500-as vállalatokkal, az Egyesült Államok katonaságával, és most bemutatja a médiában, észak- és dél-amerikai, mexikói és európai nagy hálózatok sugározzák.

Marianne Williamson

Marianne Williamson nemzetközileg elismert spirituális szerző és előadó. Marianne népszerű vendége különböző televíziós műsoroknak, mint pl. az Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Rose & Bill Maher. Tizenkét közzétett könyvéből hét volt a New York Times bestsellere. Ezek közül négy volt az első helyen. A mega bestseller, A visszatérés a szeretethez az Új Spiritualitás kötelező olvasmányának tekinthető. A könyv egy bekezdését, amely a következőkkel kezdődik: “A legmélyebb félelmünk nem az, hogy elégtelenek vagyunk. A legmélyebb félelmünk az, hogy mérhetetlenül erősek vagyunk …” az útkeresők kortárs generációjának himnuszának tekintik.

Marianne egyéb könyvei között szerepel aThe Law of Divine Compensation, The Age of Miracles, Everyday Grace, A Woman’s Worth, Illuminata, Healing the Soul of America, A Course in Weight Loss, The Gift of Change, Enchanted Love, A Year of Miracles és a legújabb könyve a Tears to Triumph: The Spiritual Journey from Suffering to Enlightenment.

Marianne Houstonból, Texas államból származik. 1989-ben megalapította a Project Angel Food-ot, egy „étel kerekeken” programot, amelynek célja a Los Angeles környéki, házigondozásra szoruló AIDS-betegek kiszolgálása. A Project Angel Food eddig több mint 8 millió adag ételt szállított ki. Marianne a Peace Alliance társalapítója is volt. És a RESULTS szervezet igazgatótanácsának tagja, ahol azon dolgoznak, hogy megszüntessék az éhezés és a szegénység pusztítását az egész világon.

Dr Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenzára először akkor figyelt fel a közönség, amikor ő volt az egyik tudós szereplő a díjnyertes, Mi a csudát tudunk a világról? című filmben. A film 2004-es megjelenése óta munkája több kulcsfontosságú irányban kibővült, elmélyült és spirálisan nőtt – mindez tükrözi a szenvedélyét, hogy feltárja, hogyan használhatják az emberek az idegtudomány és a kvantumfizika legújabb eredményeit nemcsak a betegségek gyógyítására hanem, hogy egy teljesebb és boldogabb életet élhessenek. Tanárként és előadóként Dr. Joe-t több, mint 27 országba, hat kontinensre hívták meg előadni, több ezer embert oktatott a védjegyévé vált, könnyen érthető, bátorító, együttérző stílusában, részletesen ismertetve, hogyan tudják újra huzalozni az agyukat és újra kondicionálni a testüket, hogy tartós változásokat hozzanak létre. Számos online tanfolyam és telekurzus mellett személyesen is tart háromnapos progresszív workshopokat és ötnapos haladó workshopokat az Egyesült Államokban és külföldön. Dr. Joe a honolului International Quantum University for Integrative Medicine kari tagja; valamint a Rhinebeckben, New York található Omega Institute for Holistic Studies-nak és a Stockbridge-ben, Massachusettsben található Kripalu Center for Yoga and Health-nek is tagja. A georgiai Atlanta Life Egyetem kutatási bizottságának meghívott elnöke.

Kutatóként Dr. Joe a spontán remissziók mögött meghúzódó tudományt vizsgálja és azt, hogy az emberek hogyan gyógyítják meg magukat a krónikus és akár a végzetes betegségekből. A közelmúltban más tudósokkal kezdett társulni, hogy kiterjedt kutatásokat végezzenek a haladó workshopjain végzett meditációk hatásairól. Ő és csapata elektroenkefalográffal (EEG) térképezik fel az agyat és egyéni energiamező tesztelést végeznek egy gázkisüléses vizualizációs (GDV) gépen, valamint a szív koherenciáját mérik a HeartMath monitorokkal és a workshopok környezetében jelen lévő energiát mérik az események előtt, alatt és után, egy GDVSputnik érzékelővel. Nemsokára az epigenetikai tesztelést is be kívánja vonni ebbe a kutatásba.

Anthony William

Anthony William azzal az egyedülálló képességgel született, hogy beszélgetni tud egy magas szintű szellemmel, aki rendkívül pontos egészségügyi információkat szolgáltat neki, amelyek gyakran messze meghaladják a korunkat. Amikor Anthony négyéves volt, sokkolta a családját, mikor az asztalnál bejelentette, hogy a tünetmentes nagyanyjánk tüdőrákja van. Az orvosi vizsgálat hamarosan megerősítette a diagnózist.

Anthony több mint 25 éve annak szentelte az életét, hogy segítse az embereket a betegségek leküzdésében és megelőzésében és abban, hogy felfedezzék, milyen életet akarnak élni. Amit csinál, az évtizedekkel megelőzi a tudományos felfedezéseket. Szenvedélyes megközelítése, ami figyelembe vesz minden szintű jólétet, nemcsak a fizikai egészséget, újra és újra megkönnyebbülést és eredményeket hoz azok számára, akik őt felkeresik.

Anthony példátlan pontossága és sikerességi aránya miatt orvosi médiumként világszerte ezrek bizalmát és szeretetét élvezi, köztük filmsztárok, rocksztárok, milliárdosok, profi sportolók, sikerszerzők és számtalan más ember az élet minden területéről, akik addig nem találtak módot a gyógyulásra, amíg nem adta át számukra a Szellem benyomásait. Anthony felbecsülhetetlen értékű forrássá vált azon orvosok számára is, akiknek segítségre van szükségük a legnehezebb eseteik megoldásában. Ő a szerzője a New York Times bestseller listás könyvének, a Gyógyító médium – A krónikus és gyógyíthatatlan betegségek mögött rejlő titkoknak.

Anita Moorjani

Anita Moorjani Szingapúrban született indiai szülők gyermekeként, kétéves korában Hongkongba költözött és életének nagy részében Hongkongban élt. A háttere és a brit iskolai végzettsége miatt többnyelvű, angolul, kantoni nyelven és indiai nyelven is beszél. Később franciául tanult az iskolában. Anita sok éven át dolgozott a vállalati világban, mielőtt 2002. áprilisában rákot diagnosztizáltak nála. A 2006 eleji, magával ragadó és megindító halálközeli élménye óriási mértékben megváltoztatta az életfelfogását, az életét és a munkáját teljesen áthatják a másik birodalomban szerzett bölcsességek, benyomások.

A halálközeli élménye eredményeként Anitát gyakran felkérik, hogy konferenciákon és rendezvényeken beszéljen szerte a világon, hogy megossza a benyomásait. Rendszeres vendége a Hongkongi Egyetem Viselkedéstudományi Tanszékének, ahol olyan témákról ad elő, mint például a halálos betegségek kezelése, szembenézés a halállal, valamint a spirituális hiedelmek pszichológiája. Ő annak az igazságnak a megtestesítője, hogy mindannyian rendelkezünk a belső erővel és bölcsességgel ahhoz, hogy legyőzzük még az élet legkedvezőtlenebb helyzeteit is, mivel ő ennek a lehetőségnek az élő bizonyítéka.

Dr Bruce Lipton

Bruce Lipton, Ph.D. , nemzetközileg elismert vezető egyéniség a tudomány és a spiritualitás közötti kapcsolat megteremtésében. Őssejtbiológus,The Biology of Belief  (a Hit biológiája)című sikerkönyv szerzője és a 2009-es Goi-békedíj jelöltje, több száz TV-és rádióműsor meghívott előadója, valamint belföldi és nemzetközi konferenciák kulcsfontosságú szereplője.

Dr. Lipton sejtbiológusként kezdte tudományos karrierjét. Ph.D. diploma fokozatát a Virginia Egyetemen, Charlottesville-ben szerezte, mielőtt csatlakozott a Wisconsini Egyetem Orvostudományi Iskolájának Anatómiai Tanszékéhez 1973-ban. Dr. Lipton izomsorvadással kapcsolatos kutatása és a klónozott emberi őssejteket alkalmazó tanulmányai a sejt viselkedését szabályozó molekuláris mechanizmusokra összpontosítottak. A kísérleti szövettranszplantációs technikát, melyet Dr. Lipton és kollégája, Dr. Ed Schultz fejlesztettek ki tettek közzé a Science folyóiratban, később az emberi génmanipuláció újfajta formájaként alkalmazták.

1982-ben Dr. Lipton elkezdte a kvantumfizika alapelveinek vizsgálatát és hogy ezeket miként lehet integrálni a sejtek információfeldolgozó rendszereivel kapcsolatos értelmezéseibe. Áttörő vizsgálatokat készített a sejtmembránnal kapcsolatban. A Stanford Egyetem Orvostudományi Iskolájában 1987 és 1992 között végzett kutatásai rámutattak, hogy a környezet, a membránon keresztül működve szabályozza a sejt viselkedését és élettanát, be- és kikapcsolva a géneket. A felfedezései, melyek szembementek a kialakult tudományos nézettel – miszerint az életet a gének irányítják – voltak az előfutárai napjaink egyik legfontosabb kutatási területének, az epigenetika tudományának.

Dr Jeffrey Thompson

Dr. Jeffrey Thompson 1981-ben a virginiai Holistic Health Center-ben kezdett kísérletezni a hanggal és annak testre és agyra gyakorolt hatásaival. Kísérletei során pontos hangfrekvenciákat használtak a gerinc és koponya csontkovács beállításainak elvégzéséhez, a szervek működésének stimulálásához és helyreállításához, valamint az akupunktúrás meridiánok kiegyensúlyozásához. A betegek és önkéntesek ezreivel végzett klinikai kutatásai úttörő felfedezésekhez vezettek arra vonatkozóan, hogy a zeneszámokba ágyazott hangfrekvencia minták képesek behangolni az agyhullámokat és számos egészségügyi előnyt kiváltani.

Dr. Thompson sok éven át folytatta tudományos klinikai kutatásait a kaliforniai Encinitas Egyetem doktori iskolájában és kutatóközpontjában. A kar tagjaként viselkedési pszichoakusztikai és klinikai neuroakusztikai terápiás kurzusokat tartott, melyeket a Kaliforniai állam elismert a klinikai pszichoterápia, valamint az emberi tudományok mester- és doktori képzésének alaptanterve részeként. Dr. Thompson jelenleg különféle intézményekben, valamint szponzorált szemináriumokon, workshopokon és képesítő kurzusokon tanít. 1988-ban Dr. Thompson létrehozta a Center for Neuroacoustic Research-et a Kalifornia államban található Encinitasban. 1989-ben a NASA és a Jet Propulsion Laboratory felkérte Dr. Thompsont, hogy vizsgálja meg a Voyager I és II űrhajó által a Jupiterről, Szaturnuszról, Uránuszról és Neptunuszról visszaküldött nagyszámú felvételek sorozatát. Dr. Thompsont felkérték, hogy kutassa a NASA űrhajós hangfelvételeinek lehetséges jelentését és az alkalmazásának lehetőségeit.

Dr. Thompson világszerte elismert szakember a zeneszámokba ágyazott akusztikus ingerlési frekvenciák területén. Maga is kiváló zenész és zeneszerző, kidolgozott egy módszert a modulált hangimpulzusok felhasználására a tudat állapotának megváltoztatására, amely az elme és a test optimális gyógyulását eredményezi. Az 1990-es években Dr. Thompson hangokkal való gyógyításának módszerét az Egyesült Államok egyik legfontosabb alternatív gyógyító módszerének választották. Munkáját a Center for the Study of Complementary and Alternative Therapies (CSCAT) finanszírozta.

 

Dr Darren Weissman

Dr. Darren Weissman egy holisztikus szemléletű csontkovács orvos, a LifeLine Technique kifejlesztője, a The Power of Infinite Love & Gratitude, Awakening to the Secret Code of Your Mind, The Daily Lessons of Infinite Love & Gratitude and The Heart of the Matter című sikerkönyvek szerzője. Társszerzője Dr. Masaru Emoto legkeresettebb könyvének, A víz gyógyító hatalmának. A tudatalatti elme és a holisztikus egészség területén szerzett tapasztalata alapján Dr. Weissman nemzetközileg elismert előadó a tudatosság területén és szerepelt az E-Motion, Making Mankind, Beyond Belief, and The Truth filmekben és a hamarosan megjelenő Heal című dokumentumfilmben. Dr. Weissman számos magazinnak írt, köztük a Natural Health, a The Huffington Post, a Prevention és az InStyle.

Szenvedélye az emberek tanítása arra, hogy hogyan tudják szándékosan megváltoztatni a tudatalatti érzelmi programokat. Ennek természetes melléktermékeként a kliensek közvetlenül javítják testük és kapcsolataink természetes potenciálját a gyógyulásra és virágzásra.

Életének munkássága és kutatásai alapján Dr. Weissman 2002-ben kifejlesztette a LifeLine Technique®-t. Azóta létrehozta a LifeLine Központot, amely különféle egyéni ápolási szolgáltatásokat és oktatási kurzusokat kínál a személyes fejlődésre azzal a kollektív megközelítéssel, hogy a világban a békét a saját belső békénk megteremtésén keresztül tudjuk megteremteni. A LifeLine Technique® a világ minden tájáról vonzza a tanulókat, 24 országban már több mint 500 képesített LifeLine kezelő dolgozik.

Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith az Agape International Spiritual Center, egy több ezer helyi tagból és világszerte élő streamerekből álló felekezeti közösség alapítója. Szervezetét nagyra becsülik a kulturális, faji és spirituális sokszínűsége miatt.

Az Agape helyi közösségi programjai keretében ételt osztanak a hajléktalanoknak, szolgálatot nyújtanak a bebörtönzött személyeknek és családtagjaiknak, együttműködnek szolgáltató szervezetekkel, melyek aktívak a gyerekek iskoláiban és a veszélyeztetett fiatalok otthonaiban, támogatják a művészeteket és támogatják bolygónk környezeti erőforrásainak megőrzését. Az Agape globális humanitárius programjai élelmiszer-programokat, átképzési programokat, iskolákat, könyvtárakat, árvaházakat, kórházakat, klinikákat, az egyedülálló anyáknak otthont biztosítanak, mikro hiteleket, pénzügyi támogatást nyújtanak természeti katasztrófák esetén, valamint emberjogi érdekképviseletet biztosítanak. A helyszínek 8 afrikai országtól kezdve Afganisztánig, Boszniáig, Kolumbiáig, Ecuadorig, Indiáig, Irakig, Koszovóig és Srí Lankáig terjednek.

Dr. Beckwith keresett meditációs oktató, konferencia előadó és szemináriumvezető az általa létrehozott Life Visioning eljárásban. Három legutóbbi könyve, a Life Visioning, a Spiritual Liberation és a TranscenDance Expanded – mind a rangos Nautilus-díj kitüntetettjei. Szerepelt a Dr. Ozban, az Oprah Winfrey Showban, az OWN Help Desknél, a Larry King Liveban, Tavis Smiley-n és a saját PBS különszámában, a The Answer Is You című filmben. Minden pénteken, Csendes-óceáni idő szerint 13 órakor több ezren hallgatják meg a rádióműsorát a KPFK-n, melynek címe Wake up: The Transformation.

Dr. med. Bernie Siegel

Bernie Siegel, M. D., nyugdíjas általános- és gyermekorvos, jelenleg az orvosi ellátás humanizálásával és orvosi oktatással foglalkozik. 1978-ban létrehozta az Exceptional Cancer Patients-t (ECaP), az egyéni és csoportos terápia egy speciális formáját. Ő a szerzője a Love, Medicine & Miracles; Peace, Love & Healing; How to Live Between Office Visits; Prescriptions for Living; and Help Me to Heal (Yosaif Augusttal) című könyveknek.

Bernie és felesége, Bobbie Connecticutban élnek, öt gyermekük és nyolc unokájuk van. Bernie támogatja az élet és a halál filozófiáját, ami az élvonalában áll azok az etikai és spirituális kérdések között, melyekkel a társadalom és az orvosi ellátás küzd.

David Hamilton

David Hamilton, Ph.D. doktori fokozattal rendelkezik a szerves kémia területén és 4 évet töltött a gyógyszeriparban, ahol gyógyszereket fejlesztett a szív- és érrendszeri betegségek és a rák gyógyítására. A placebo hatás által inspirálva elhagyta az iparágat, hogy könyveket írjon és oktassa az embereket arról, hogyan tudják használni az elméjüket és érzelmeiket az egészségük javításához.

Jelenleg 9, mind a Hay House kiadó által közzétett könyv, köztük How Your Mind Can Heal Your Body, I Heart Me and The Five Side Effects of Kindness szerzője. Rendszeresen blogol a weboldalán és alkalmi szerzője a Huffington Postnak (az amerikai változat) és a Psychologies Life Labsnak, a “Life Hacks” havi rovatának a Soul & Spirit Magazine-nak is. 2016-ban a Kindred Spirit Magazine olvasói a “legjobb írónak” választották.

David a kedvesség szószólója és szenvedélyesen dolgozik annak érdekében, hogy segítsen egy kedvesebb világot ösztönözni.

Joan Borysenko PH.D.

Joan Borysenko Ph.D. az integratív orvoslás kiemelkedő úttörője, az elme és a test kapcsolatának világhírű szakértője. A munkássága alapjául szolgált egy olyan nemzetközi egészségügyi forradalomban, ami az egészség és a gyógyulás szerves részeként elismeri a szándék és az élet szellemi dimenzióinak szerepét. Rendkívüli és inspiráló minden körülmények között, a kórházaktól a hospice-ig, a színházaktól a konferencia helyszínekig és az üléstermektől az istentiszteleti házakig. Ő egy hiteles összekötő kapocs a hit és az értelem között. Éles elméje, humora és hitelessége – a legújabb kutatásokkal együttesen – vonzó és inspiráló előadóvá és íróvá teszik őt.

Az 1980-as évek elején Joan Borysenko Ph.D. megalapította a Mind/Body klinikát Dr. Bensonnal és Dr. Ilan Kutz-nal, okleveles pszichológussá vált és kinevezték a Harvardi Orvosi Egyetem orvostudományi oktatójává. A többéves klinikai tapasztalata és kutatásai az 1987-ben publikált és New York Times bestsellerré vált, Minding the Body, Mending the Mind című könyvben teljesedtek ki, amelyből több, mint 400 000 példányt adtak el. Az újonnan átdolgozott, 20. évfordulós kiadását 2007-ben tették közzé. 13 másik könyv, valamint számos audio- és videoprogram szerzője vagy társszerzője, ilyen többek között a Public Television különkiadása, az Inner Peace for Busy People. Ő a coloradoi Boulderben található Mind/Body Health Sciences LLC alapító partnere és a Claritas Institute Interspirituális mentorképző programjának igazgatója.

Ezenkívül heti internetes rádióműsort vezet a Hay House kiadónál, Your Soul’s Compass címmel. Az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb előadó az egészség, a gyógyulás és a spiritualitás területén, a lebilincselő és megalapozott előadásai tökéletesek mind a szakemberek, mind a nagyközönség számára.

Kelly Brogan, M.D.

Kelly Brogan, M. D., egy manhattani székhelyű, holisztikus, női egészséggel foglalkozó pszichiáter, a New York Times bestseller listás könyvének, a Mind of Your Own-nak a szerzője és társszerzője a mérföldkőnek számító tankönyv, az Integrative Therapies for Depression-nak. A pszichiátriai képzését ösztöndíjasként a NYU Medical Centerben végezte, ezt követően a Cornell University Medical College-ben tanult és BSc diplomát szerzett a MIT-en, rendszerszemléletű idegtudományokból. Képesítése van a pszichiátria, pszichoszomatikus orvoslás és az integratív holisztikus orvoslás területén, valamint a pszichiátriai szindrómák és tünetek kiváltó okainak megoldására szakosodott.

A GreenMedInfo, a Price-Pottenger Nutrition Foundation, a Functional Medicine University, a Pathways to Family Wellness, a NYS Perinatal Association, a Mindd Foundation, a recenzált, indexált folyóirat, az Alternative Therapies in Health and Medicine, valamint a Nicholas Gonzalez Foundation igazgatóságában is közreműködik. A Fearless Parent orvosigazgatója és a Health Freedom Action alapító tagja. Tanúsított KRI Kundalini jóga tanár és két gyermek édesanyja.

Kelly Noonan Gores

Kelly Noonan Gores, Los Angeles-i őslakos, 20 éve szerepel a kamera előtt, karrierjét színészkedéssel és házigazdaként kezdte. 2012-ben elindította az Elemental Entertainment-et, majd írással és rendezéssel kezdett foglalkozni. Legutóbb a Tooken című, a Taken Franchise-al kapcsolatos csalásról szóló játékfilmet (2015) rendezte. A díjnyertes Beneath című játékfilm (2013), valamint a szintén díjnyertes, Take a Seat rövidfilm (2011) szereplője és ügyvezető producere.

Az igazság keresője, 15 éve gyakorolja a jógát és a meditációt, mély szenvedélyt érez a gyógyító művészetek iránt.

Dr Kelly Turner, Ph. D.

Kelly Turner, Ph. D., a New York Times bestseller listás, immár 20 nyelven megjelent könyv, a Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds szerzője. Ez a könyv összefoglalja a rák radikális remissziójával kapcsolatos kutatásait – amikor valaki felgyógyul a rákból a nyugati orvoslás nélkül, vagy miután a nyugati orvoslás kudarcot vallott. Az elmúlt évtizedben tíz különböző országban végzett kutatásokat és több mint 1500 radikális remisszió esetét elemezte. Gyakori vendég a Dr. Oz Show-n, és Ba diplomája van a Harvard Egyetemről és Ph.D. fokozatot szerzett a University of California-n, Berkeleyben.

Legutóbb Kelly adaptálta a bestseller könyvét egy fiktív, játékfilm hosszúságú forgatókönyvhöz, melynek címe OPEN-ENDED TICKET. Ez a film egy rákos beteg történetét meséli el, aki elviszi a legjobb barátját egy világméretű utazásra, hogy megpróbálja megtalálni az apját, akitől eltávolodott, mielőtt még túl késő lenne. Az idő elleni versenyben váratlan események sora arra készteti őket, hogy megkérdőjelezzék, amit úgy gondoltak, hogy tudnak az életről, a halálról és a gyógyulásról.

Mark Emerson D.C.

Mark Emerson, D.C., C.C.S.P. szerző, előadó és a kiropraktika doktora, aki a táplálkozáson alapuló Lifestyle Medicine-re specializálódott és arra, hogy minden életkorú beteg számára természetes kezelési módszereket adjon. Sikeres, klinikailag bizonyított protokolljai segítenek az embereknek, hogy egészségesebbé váljanak azáltal, hogy megelőzik, csökkentik és megoldják a krónikus, progresszív egészségügyi problémáikat és betegségeiket.

Mark Emerson, D.C., C.C.S.P. a Four Seasons Resort Maui egészségügyi és wellness tanácsadója, ahol ő alakította ki és vezeti a „wellness your way” programot. Ezen kívül szakértő egészségügyi és wellness tanácsadást nyújt egyének, csoportok, vállalatok, éttermek és szállodák számára szerte a világon. Dr. Emerson az NFL, a PGA Tour, az USA atlétika és az NCAA játékosai és személyzetének egészségügyi és wellness tanácsadója. Ezen felül magánorvosi szolgáltatásokat nyújt a szórakoztatóipar hírességeinek és Fortune 500-as vállalatok vezérigazgatóinak.

Enni, gyógyulni és tanulni. Mark Emerson, D.C., C.C.S.P. kínálja az Ultimate Health & Wellness Immersion programjait, amelyek teljes életmód átalakítást biztosítanak luxus környezetben, szerte a világon. Neves orvosi és táplálkozási szakértőkkel és díjnyertes séfekkel a Dr. Emerson Ultimate Health & Wellness Immersions életeket megváltoztató tapasztalatot nyújt és támogatja a vendégeket az egész életen át tartó egészségmegőrzésben.

 

Peter Crone

„Elme építész” és wellness úttörő

Péter egyedülálló perspektívája egy teljesen új utat mutat a gondolkodáshoz, az érzéshez és a teljes élethez. Péter életét az észlelések és stratégiák megosztásának szenteli, hogy egy inspirált életet hozzunk létre és valódi szabadságra találjunk az új szintű tudatosság felébresztésével. Peter segít újra tervezni a tudatalattit, ami irányítja az emberi viselkedést, a kapcsolatokat, a teljesítményt és végső soron az összes eredményünket. A szórakoztatóiparban dolgozókkal, profi sportolókkal, valamint globális szervezetekkel dolgozott.

Péter elkötelezett az iránt, hogy megosztja perspektíváját, ami egy új életmód megvalósítására ösztönöz… hogy eljussunk a korlátokkal és stresszel teli életéből a szabadsággal és örömmel teli életébe.

Rob Wergin

Rob Wergin rendkívüli ajándékokat kapott. Teljesen tisztánlátó, tisztán érzékelő és tisztán halló. Fiatal korában már képes volt gyógyítani az állatokat és kommunikálni a szellemekkel. Ezeket az ajándékokat nem értették meg, ezért megtanulta figyelmen kívül hagyni őket. Több mint 30 évig dolgozott az amerikai üzleti életben egy nagyon sikeres vezérigazgatóként. Aztán egy nap utolérte a végső “kozmikus 2×4” és a mély kétségbeesés idején azt kérdezte, hogy mi értelme az életének és MEGHALLOTTA A VÁLASZT. Azóta Rob az életét annak szentelte, hogy az isteni fény és szeretet közvetítője legyen. Több tízezer, mindenféle életkorú és vallású embernek segített.

Rob egy szigorúan keresztény otthonba született, Dél-Dakota gazdag, őshonos amerikai kultúrájának szívében, így Rob mindkét hagyomány lényegéből merít. Azt szeretné, hogy a munkássága mindenféle spirituális meggyőződésű ember számára egyformán elérhető legyen. Tisztasága, nyitottsága és alázatossága segített, hogy az emberek sokaságát a nyájába vonzza, ami rendkívüli módon mentes a követelésektől és mindenféle kultuszra való utalástól.

TANULJ A LEGJOBBAKTÓL!